Pizzabakke med madrester og fedtpletter
27. oktober 2021

Pizzabakker = RESTAFFALD

Når du har spist din pizza fra det lokale pizzeria, skal pizzabakken altid smides i RESTAFFALD.

Snaskede pizzabakker kan nemlig IKKE genanvendes.

Forklaringen kommer her

Pizzabakker fra pizzeriaet er ofte snasket ind i olie og madrester. Og da det kun er rent og tørt pap, der kan genanvendes, skal pizzabakkerne smides i RESTAFFALD.

Hvis rent pap til genanvendelse blandes med oliesnask og madrester, er der risiko for, at det nye pap kommer til at lugte råddent og muggent. Og det er der ingen af os, der ønsker. 

Derfor skal pizzabakker altid sorteres som RESTAFFALD.

Frysepizzaer - det er lidt noget andet...

Papemballagen fra en frysepizza kan godt genanvendes og må derfor gerne smides i beholderen til pap. Det skyldes, at frysepizzaen har været pakket ind i en klar folie og derfor ikke har fedtet pappet til med snask og olie.

Til nyhedsoversigten

Denne hjemmeside bruger cookies til at spore din færden og til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge de avancerede indstillinger i din browser.

Du kan læse mere her

Accepter ikke cookies Accepter kun funktionelle cookies Accepter alle cookies